Om oss

ImperialBygg erbjuder takläggning, takrenovering av plåttak, takpapp, shingeltak, tegeltak mm

Förutom tak i alla material erbjuder vi också ett stort antal tillbehör och tillvalstjänster, såsom isolering och takreparationer samt säkerhetsdetaljer som snörasskydd, glidskydd och taksteg. Tack vare att vi har egna plåtslagare så kan vi även erbjuda plåtdetajer utan att någon annan entreprenör blandas in och det ger dig som kund ett bättre pris och ett betydligt effektivare jobb. Kontakta oss om du har några funderingar om vilka tillval som kan vara lämpliga för ditt hus.

Kort sagt har vi den erfarenhet, kunskap och transparens som krävs för att genomföra alla takprojekt eller löpande underhållsavtal på ett säkert, fackmannamässigt sätt.

Vi åtar oss takläggning på alla typer av fastigheter, allt från småhus, till större företag, till garage och sommarhus. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi vill att du ska känna dig välkommen att kontakta ImperialBygg för ditt kommande projekt. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak, shingel och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa sätt stå emot väder och vind.

Med våra erfarna takläggare och vårt högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg Självklart monterar vi även hängrännor, vindskivor, stuprör och allt som hör till takets funktion för att ämna ett komplett slutresultat.

Miljön är viktig för oss och vi gör vårt bästa med att sortera och återvinna allt byggavfall som blir när vi renoverar och lägger tak. Vi använder certifierade leverantörer och gör allt vi kan för att hålla miljöpåverkan på så låg nivå som möjligt.

Meddela oss om du vill använda ROT så drar vi av 30% av arbetskostnaden direkt på din faktura.

Vi tillhandahåller alla våra kunder skriftlig offert som godkänns innan byggstart. Offerten gäller i alla lägen och skulle det under arbetets gång visa sig att extraarbete krävs, diskuterar vi alltid detta med er först. Det vi säger att det kommer att kosta innan vi sätter igång, är också den summa ni kommer att se på fakturan när vi är klara.

Behöver du hjälp med att uppskatta ditt nuvarande taks kondition, är du nyfiken på hur en offert skulle se ut för det önskade arbetet eller vill du bolla idéer och möjligheter med någon som kan allt om tak? Tveka inte utan hör av dig till oss så får du tala direkt med någon av våra kunniga takläggare i Stockholm. Ring oss på 0-812 111 766 eller mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig så fort vi kan. Du kan också lämna kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig för att ge dig hjälpen du söker eller använda kalkylen för att beräkna pris för ditt nya tak.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

0-812 111 766

Vi värdesätter vårt rykte

Recensioner på TrustPilot