Takläggare Ekerö

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Vårt företag är specialiserat på tillverkning av prefabricerade konstruktioner, byggtjänster för förortsanläggningar och försäljning av tillhörande byggmaterial i Ekerö. Vi utför takarbeten åt dig i Ekerö med hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Ett av de viktigaste och viktigaste stadierna i byggandet av ett hus är takläggningen. Endast en korrekt och högkvalitativ takkonstruktion garanterar ett långsiktigt skydd av huset mot atmosfärisk nederbörd. Installation av ett tak är ett hårt arbete som kräver högsta kvalifikationer för en specialist - en takläggare, ansvar och noggrannhet. Endast en professionell takläggare kan ordna takventilation, vattentätning, isolering, installera ett dräneringssystem och lösa många andra problem som uppstår under installationen av ett tak.

Våra referenser

1
2
3

Våra specialister installerar taket i Ekerö för tak av alla komplexiteter. Vi arbetar med alla moderna typer av tak, nämligen med metallplattor, wellpapp och andra typer av takmaterial. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för takinstallation och ger garanti för det utförda arbetet.

Har du fortfarande frågor? Har du bestämt dig för att beställa takarbeten? Ring per telefon eller gör en onlinebeställning från webbplatsen så kommer våra specialister att svara på alla dina frågor.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna