Takläggare Enebyberg

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

Takarbeten i Enebyberg och regionen måste utföras i enlighet med alla regler och föreskrifter. Klimatet i vår region är ganska omväxlande och hårt, och detta kräver uppmärksamhet.

För ett hus med permanent eller vanligt boende är det ett varmt tak som är lämpligt, det är mer komplext och dyrt på grund av dess funktioner, inklusive skyddande hydro- och ångspärrfilmer och värmeisoleringsmaterial, för nödvändig ventilation av vind- och takutrymme. Men om man tittar på detta, för ett tvåvåningshus med en utrustad vind, skulle ett annat alternativ helt enkelt inte vara klokt.

Våra referenser

1
2
3
 

Den andra typen är ett kallt tak. Detta är ett billigt, budgetalternativ, mer lämpligt för sommarstugor, garage, ryska bad.

Ett tak av metall eller takplåt är de mest prisvärda och samtidigt pålitliga alternativen, lämpliga för både varma och kalla tak. Vissa husägare använder också sällsynta material som ondulin (miljövänligt, billigt, utmärkt vattenbeständighet och låg vikt). Dyrt, men det vackraste i sin nisch är bituminösa och sandcementplattor, liksom söm- och skiffertak etc.

Vårt företag kommer att utföra installationen av något av ovanstående material utan problem och långsiktig konstruktion. Vi bygger ett pålitligt taksystem för dig. Vi installerar alla nödvändiga medföljande element - änd- och åsremsor, dalar, snöhållare och rännor. Vi kommer att runda kornen med soffits, en kantad bräda. Vi kommer att installera ventilationsrör och installera takfönster.

Ditt tak är en fråga för professionella, och vi är redo att ta det under vårt ansvar. Det spelar ingen roll vilket material du vill bygga eller reparera taket av, vi har ganska mycket erfarenhet av att arbeta med något av dem, vilket vi är redo att bevisa för dig.

Du kan beställa takarbeten i Enebyberg och Stockholm i tid från ett erfaren och beprövat företag när som helst som passar dig. Vi garanterar rättvisa, rimliga priser och anständig kvalitet.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna