Takläggare Enskede

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

Takreparation

Med tiden förlorar alla takbeläggningar sina egenskaper: de bleknar, deformeras, läcker. Det beror både på kvaliteten på det använda takmaterialet och kvaliteten på takinstallationen, liksom på aggressiva miljö- och klimatfaktorer.Det gamla plattans livslängd kan förlängas genom att utföra underhåll av hög kvalitet. Om taket förföll för snabbt och oväntat, är det möjligt att den utvecklade takkakan inte är lämplig för denna struktur, eller att betydande avvikelser från arbetstekniken gjordes under installationen. Att bli av med den här typen av problem tillåter bara ett tak som repareras med en kapitalmetod. Under kapitalarbeten med reparation av ett mjukt tak ersätts mer än 60% av hela beläggningen. Dessa arbeten låter dig bli av med de viktigaste skadorna och bristerna: byt ut föråldrade byggmaterial och uppnå utmärkt hydro-termisk isolering av taket.

Våra referenser

1
2
3
 

Mjuk takanordning

Ett mjukt tak är baserat på glasfiber eller glasfiber, vilket ger det många fördelar jämfört med andra takmaterial. Detta är både ett estetiskt utseende och pålitligt skydd mot ogynnsamma väderförhållanden och mångsidighet. Detta tak används ofta vid byggandet av industriella anläggningar: verkstäder, shopping och kontorscenter.

Det är bättre att överlåta installationen av ett mjukt tak till specialisterna på din arbetsledare för att undvika frekventa takreparationer i framtiden.

Installation av metallplattor

Metallplattor är ett modernt, hållbart, bekvämt material för takarbete. Detta är kanske det vanligaste takmaterialet i Perm -territoriet. Galvaniserat järn som en del av metallplattan skyddar huset från nederbörd, och polymerbeläggningen ger taket ett vackert utseende och hållbarhet. En sådan kakel kommer att tjäna dig i 50 år! Kompetent installation av metallplattor skyddar dig från läckor och eliminerar behovet av frekventa reparationer, så vi råder dig att överlåta installationen till din föreståndare.

Installation av det överlagda taket

Det svetsade taket är ett rulltak- och vattentätningsmaterial som tillverkas på grund av ruttande tyg och används för tillverkning av takmatta i olika byggnader och strukturer. Moderna hårda mjuka takläggningar tillverkas med modifierade bitumenkomponenter. För tillverkningen används SBS (styren-butadien-styren eller "konstgummi") och APP (ataktisk polypropylen eller "konstgjord plast"). Populariteten hos det svetsade taket beror på dess unika egenskaper: hållbarhet (det kan vara från 10 till 30 år - beroende på material), styrka, elasticitet, vattenbeständighet, motståndskraft mot mekanisk deformation och temperaturförändringar. Detta takmaterial används i alla regioner i Ryssland, särskilt användningen är motiverad i områden med hårt klimat. Installation av ett svetsat tak på plana tak utförs på en förberedd bas med hjälp av en propanbrännare, genom fusion, som namnet antyder.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna