Takläggare Gnesta

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Våra referenser

1
2
3
 

Priser för takarbeten Vårt företag har monterat tak i Gnesta och Stockholm i över 10 år. Under denna tid har ett professionellt team bildats som kan utföra takläggningsarbeten av vilken komplexitet som helst.

Funktionerna i att arbeta med oss ​​är följande:

Kvalitetssäkring av arbetet. En av våra specialiseringar är takinstallation, vi har en stor portfölj av genomförda projekt; En mängd olika beläggningsmaterial finns tillgängliga. Detta inkluderar stålprofil, metallplattor, flexibla plattor; Vi tillhandahåller en mästare för att mäta och beräkna volymen av material, vilket gör att du kan minska kostnaden för att installera taket genom att minska avfall; Varje år gör vi ändringar i arbetet, vilket ökar takinstallationens effektivitet och konstruktionshastigheten. Det finns trevliga säsongsrabatter för varje kund. Fråga företagets chefer om rabatter. Vi monterar taket från grunden, utför reparationsarbete, ökar beläggningens effektivitet genom att installera tätskikt och värmeskyddande lager, inspekterar strukturen för att identifiera defekter och korrosion, samt installerar skyddstaket, dekorativa element och takfönster.

Priset på takläggning fungerar i Gnesta och och Stockholm.

Erbjuder överkomliga priser för takarbeten och takmaterial. Vi kommer att utföra mätningar och göra ett takprojekt av vilken komplexitet som helst. För att beställa en preliminär beräkning av kostnaden för takarbete, ring oss och boka tid med vår specialist. Uppdragsvillkoren kan skickas till oss via e-post.
Vi kommer att mäta och uppskatta kostnaden för takarbete utan kostnad!

För att beställa en preliminär beräkning av priset på takarbete måste du lämna uppgifter om rutan som taket ska installeras på. Samt ett tekniskt uppdrag med takets önskade egenskaper och dimensioner.

Ett tak är ett komplext system som består av sammankopplade element.

Vi levererar alla de vanligaste takmaterialen idag och är redo att göra bra rabatter. Takarbete i samband med beställningen av byggmaterial kommer att kosta dig 5-10% mindre.
Takkostnader beräknas utifrån marknadspriser och takstorlekar. Takpris? Ju större tak, desto billigare pris per kvm. Låt oss förverkliga din dröm!

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna