Takläggare Hägersten

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

Vi tillhandahåller ett komplett utbud av tjänster för montering, beräkning, installation av taksystem i ditt hus.
Ett viktigt steg i byggnadsarbetet är installationen av taket. Taket tjänar till att skydda konstruktioner från miljöpåverkan. Hur detta steg slutförs beror faktiskt på om det kommer att vara bekvämt att bo i huset. Därför kräver takläggning ett professionellt, ansvarsfullt och genomtänkt tillvägagångssätt.

Egenskaper för takläggning

När du installerar taket är det viktigt att ta hänsyn till en sådan faktor som säsongsmässighet. De flesta fattar beslutet att byta ut när de märker läckor i regnet. Uppskjut inte takreparationerna till senare och vänta inte på det ögonblick då "åska bryter ut".

Takarbete börjar med val av material. Med rätt installation kommer moderna produkter att hålla länge. Kostnaden för takarbete kan bero på uppgiftens komplexitet, takets form, materialförbrukning och tidsfrister.

Våra referenser

1
2
3
 

Takläggningar inkluderar:

Akut takreparation. Takunderhåll. Takreparation. Byte av det gamla taket med ett nytt. Taköverlappning (wellpapp, metallplattor). Takarbeten i Hägersten och Stockholm. Byggande av staket. Installation av ytterligare element för taket. Mantel av takfot. Installation av dräneringssystemet. Snöhållare

Vårt företag är redo att erbjuda sina kunder all nödvändig lista över takverk: design av tak i olika konfigurationer, val av material, konstruktion, staket och takisolering, professionell reparation och installation, samt alla nödvändiga konsultationer.

Professionella specialister kommer att utföra högkvalitativ, professionell installation med en efterföljande garanti, hjälpa dig att hitta nödvändigt material, svara på alla dina frågor. Kontakta oss, vi ger dig ett hållbart tak av hög kvalitet som håller i många, många år.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna