Takläggare Huddinge

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Takläggningar i Huddinge, takinstallationspriser

Takarbeten på Huddinge utförs i byggnadens sista etapp. De inkluderar organisering av isolering, ventilation, vattentätning, ångspärr. Kostnaden för arbetet beror på typen av tak och materialkostnaden. Av olika skäl kan människor behöva takinstallationstjänster, takkonstruktion, restaurering av hustak, takreparation och överlappning av ett hus på landet med nytt takmaterial. För att skydda och isolera husets väggar kan det vara nödvändigt att mantla husets fasad med sidospår, installera vinyl- eller metallfasader. Det är mycket viktigt i detta skede att inte försöka lösa detta problem själv, eftersom bristen på erfarenhet kan skapa många relaterade problem, vars lösning kommer att bli mycket dyrare än att omedelbart kontakta proffs.

Vi är erfarna snickare och timmerhantverkare som erbjuder takläggningstjänster av hög kvalitet i Huddinge och runt Stockholm. Vi kommer gärna att designa ett tak för dig på ett sådant sätt att kunden efter avslutad konstruktion får ett pålitligt tak som inte läcker och kommer att fungera i många år. Dessutom kommer vi att utföra valet av de mest lämpliga byggmaterialen och beräkna deras kostnad. All data finns i konstruktionsuppskattningen. Vi tillhandahåller våra tjänster för konstruktion, takreparation, byte av det gamla taket, taköverlappning och sidoservice för hus i Huddinge, vi installerar ventilerade fasader av olika material, inklusive porslinstengods i Stockholm, vilket ger våra kunder en garanti på det färdiga fasad- och takläggningsarbeten ...

Det sista steget i byggandet av ett hus är takarbete. Moderna material är konstruerade för en lång livslängd. De ger objektet presenterbarhet, tillåter det att harmoniskt passa in i stadsmiljön och, om det behövs, markera objektet mot bakgrunden av alla andra.

Det övre elementet i strukturen skyddar huset som helhet och interiören från nederbörd och påverkan av andra ogynnsamma faktorer. Därför är det viktigt att taket är starkt och hållbart. Takarbete på Huddinge måste utföras av proffs. I det här fallet skyddar du inte bara huset från fukt, utan du kommer också att kunna spara energi genom att behålla värmen i huset.

Funktioner för takläggning i Huddinge

Takkonstruktionen består av flera viktiga element:

 • ventilation,
 • isolering,
 • ett lager av material som skyddar mot fukt,
 • ångspärr.

Underlåtenhet att installera endast en del kan göra att huset blir fuktigt och kallt. Som en konsekvens kan svamp och mögel uppträda. De har en dålig effekt på andningsorganen och andra kroppssystem. Därför bör du inte försumma specialiserade tjänster.

Takbyggnad vid Huddinge sker i flera etapper. Om du avviker från de standarder som fastställs och förankras i lagstiftningsakter uppstår allvarliga kränkningar, du måste lägga pengar på restaureringsarbete och eliminering av fel. Proffsens verksamhet börjar med organiseringen av taksystemet och ångspärrskiktet. Arbetet avslutas med organiseringen av gesimsen och arrangemanget av dräneringselementen.

Kvaliteten på mästarens arbete påverkas inte bara av att alla regler och funktioner följs när man ordnar taket, utan också av funktionerna i det verktyg som används. Idag ersätts den klassiska inventeringen med en ny, teknisk. Detta har en positiv effekt på takets kvalitet och dess utseende.

Vilket material att välja för konstruktion av taket?

Typ av täckning bestäms av takkonstruktionen. Några andra faktorer påverkar det också:

 • byggnadstyp,
 • takets specificitet och lutning,
 • konstruktion,
 • klimatförhållandena på byggarbetsplatsen.

Installation av wellpapp i Huddinge är populärt. Detta är ett mångsidigt billigt material som används för att ordna tak, staket, väggar. Den består av flera nivåer för att förbättra prestanda. Livslängden är cirka 40 år. Byggaren kan enkelt välja korrugeringens höjd, vilket beror på takets yta och dess lutning.

För dem som vill få ett originaltak är det värt att använda metallplattor. Liksom den tidigare versionen är den särskilt hållbar. Galvaniserad stålplåt är täckt med flera lager av polymerbeläggning. Resultatet är en form som liknar naturlig i sina yttre egenskaper. Att montera metallplattor på Huddinge har flera positiva egenskaper:

Våra referenser

1
2
3
 

 • Lämplig för att ordna alla tak,
 • Presenteras av en bred färgpalett,
 • Den kan användas i närvaro av element av komplex geometri.

För dem som vill ha ett tak tillverkat av miljövänliga råvaror kan du uppmärksamma Ondulin. Den är baserad på cellulosa och olika tillsatser som ger beläggningen styvhet.

Dessutom behandlas takmaterialet med blandningar baserade på bitumen och harts. Beroende på kundens önskemål kan sådant material utåt likna skiffer eller naturplattor.

Ondulin tolererar aggressiva atmosfäriska influenser väl, och konstruktionen av ett tak kräver inte för mycket kontantinsprutningar. Bland fördelarna är det faktum att om övervåningens integritet kränks är det möjligt att reparera taket i Huddinge och förorterna utan att demontera det befintliga.

Våra takläggare arbetar också med mjuka taktak. De är utvecklade med hjälp av ny teknik och uppfyller alla säkerhetskrav. Tack vare detta förblir beläggningen elastisk, har hög motståndskraft mot olika påverkan. Tack vare bitumen bibehålls värmeisoleringsegenskaperna. Även i bostadslokaler krävs inte ytterligare arbete för isolering. Mjuka plattor ger pålitlig ljudisolering, så det finns inget ljud i regn och vind. Snickare arbetar också med annat material.

Fördelar med Huddinge takbesättning

Idag är Internet och tryckta medier fulla av annonser för takreparation och takkonstruktion. Om du, när du väljer, bara fokuserar på priset, blir det mycket dyrare för dig och leder också till oplanerade utgifter. Våra specialister:

De har utbildning, arbetslivserfarenhet och genomförda projekt. Därför kommer en struktur att utformas som kommer att tjäna dig i flera decennier.
De kommer att beräkna inte bara installationen av taket, utan också säkerhetsmarginalen för alla husstrukturer. Det senare påverkar rätt val av takmaterial.
De ansvarar för designen, kvaliteten på arbetet. Alla förbindelser med klienten förseglas nödvändigtvis genom ett avtal.
Titta på prislistan. Vi har särskilt detaljerat alla punkter relaterade till arbetet. Detta hjälper dig att göra preliminära beräkningar på egen hand. Kostnaden för arbetet beror också på kundens preferenser. Om du har frågor kan du inte göra rätt val, ring oss, vi kommer att svara på alla dina frågor, hjälpa dig att välja material och berätta om de tekniska egenskaperna vid installation av takmaterial.

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna