Takläggare Saltsjöbaden

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Ett av ImperialByggs fokusområden är takläggning i Saltsjöbaden. Våra erfarna specialister utför takarbeten av alla komplexiteter.

Takarbeten är den viktigaste delen av det arbete som planeras för byggandet av ett nytt hus, ombyggnad och reparation. Det är taket, som en viktig del av huset, som skyddar det från ovan, vilket gör det möjligt att skapa absolut skydd på människors huvuden mot förändrade väderförhållanden, frost och andra inte särskilt trevliga saker. Själva "taket" över huvudet uppnås i många avseenden tack vare det högkvalitativa takarbetet.

Våra referenser

1
2
3
  

Takläggning i Saltsjöbaden

Företaget "Paradigma" erbjuder de lägsta priserna på takarbeten, inklusive kostnaden för själva taket. Allt annat lika, med hänsyn tagen till alla byggnadens strukturella egenskaper, kommer kostnaden för takarbetet att vara flera gånger lägre för oss än för något annat företag i Saltsjöbaden och regionen. En sådan skillnad i pris orsakas inte av besparingar på kvalitet eller utfört arbete, utan av ett stort antal kunder som litar på oss med sina hem och berättar för sina vänner och kollegor om oss!

”Paradigm” har funnits på marknaden för efterbehandlings- och installationsarbeten i många år, och under vår existens har vi uppnått allvarlig framgång. Kvaliteten på arbetet lämnar extremt positiv feedback från våra kunder, och kostnaden är ännu mer tilltalande.

När vi utför takarbeten erbjuder vi det bredaste utbudet av material som är tillgängliga för kunden. Listan över material som vi arbetar med är:

  • Wellpapp
  • Bältros
  • Metallplattor
  • Flexibla bältros
  • Euroslate
  • och mycket mera.

Takinstallation i Saltsjöbaden

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt mästare som är yrkesverksamma inom sitt område. Var och en av dem har varit engagerad i takarbete i många år, och de känner till alla nyanser och funktioner i detta hantverk. På grund av de anställdas professionalism förbättras kvaliteten på tjänsterna avsevärt, liksom besparingarna för kunden.

Vi värdesätter allvar vårt rykte, därför erbjuder vi endast material av hög kvalitet. Vi kan hitta alla typer av tak för alla angivna budgetar, men även det mest ekonomiska taket skiljer sig åt i dess kvalitet.

Prissättningen sker beroende på summan av faktorer som påverkar komplexiteten i det utförda arbetet och typen av material.

Kostnaden varierar beroende på höjden på det arbete som utförs, på takfönster och till och med säsong.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna