Takläggare Sigtuna

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

Var och en av oss i vardagen står inför problem med driften av taket på byggnader. Tak läcker i ett hus, garage, kontor, lager. Och alla står inför ett svårt val, hur man kan bli av med problemet så effektivt som möjligt, spendera minst pengar, men samtidigt göra det effektivt och länge?

För två typer av tak, plana och lutande, finns det två helt olika lösningar. Som du kanske gissat är detta metall och ett mjukt tak.

Låt oss ta ett enkelt exempel - ditt garagetak läcker. Många i denna situation kommer att tänka: ja, naturligtvis metall! Det är mer pålitligt, det är fast, ruttnar inte, hållbart och i allmänhet täcker det husen till alla grannar - människor bor och känner inte till problem! Det verkar som om allt är enkelt. Men ett misstag har smugit sig in i denna dom! I vår situation är allt annorlunda.

Våra referenser

1
2
3

Vid installation av ett metalltak används ett fästelement - en självgängande skruv med en gummerad bricka. På vintern smälter snön inte från ett plant tak och ligger under hela säsongen, och på våren börjar det smälta, vatten dröjer på taket och gummitätningarna på de självgängande skruvarna avslöjas. På sommaren, i solen, börjar de ruttna och smula.

Som ett resultat, efter 2-3 års drift av taket, befinner vi oss i en situation där alla tätningar är ruttna och taket läcker på tio platser samtidigt. Att hitta där domningar är nästan omöjligt. Vi måste göra om det igen. Återigen kostnader, utgifter, kostnader ...

Det finns tusentals yrken i världen, och alla har yrkesverksamma inom sitt område. De som anser att deras arbete inte bara är ett sätt att tjäna pengar, inte bara arbete, utan ett hantverk! Till vad de ägnar sina liv. Vad de verkligen älskar och vad de ständigt förbättrar.

Vårt team har utfört hårda takläggningar i över tio år. Vi älskar det vi gör och strävar efter att vara bäst i yrket.

Men det är naturligtvis inte upp till oss att bedöma. Att döma dem som vi utför detta arbete för.

På vår webbplats kan du se många tacksamhetsbrev från våra kunder, foton på genomförda projekt - och fatta ett riktigt rätt beslut.

Lycka till!

Vänliga hälsningar, ImperialBygg Team.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna