Takläggare Skogås

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

I vårt företag kan du beställa utförande av takarbeten till en rimlig kostnad. Vi har bedrivit vår professionella verksamhet i denna riktning under lång tid, vi har vår egen utrustning och verktyg, en personal av kvalificerade och erfarna medarbetare. Alla tjänster tillhandahålls utan hjälp av underleverantörer. Vi kan också lägga en beställning för förberedelse av ett enskilt projekt, vilket inkluderar:

  • skapa en skiss;
  • utveckling av teknisk dokumentation;
  • utför tekniska beräkningar;
  • skapande av ritningar.

Vid utförande av takarbete tar våra specialister hänsyn till ryska och internationella standarder och byggkoder, framtida driftsförhållanden, typen av material som används och byggnaden som arbetsprocessen utförs på. Vi köper material för takläggning i stora mängder direkt från tillverkningsanläggningar eller från välkända leverantörer.

Våra referenser

1
2
3

Vilka typer av takarbeten kan beställas från oss?

Våra specialister, baserat på kundens krav och det upprättade projektet, kan använda olika tekniker vid arbete. Vi kan effektivt och snabbt göra ett tak av följande material:

  • metallplattor;
  • wellpapp;
  • flexibla bältros;
  • polymer PVC -membran.

I vårt företag kan du också göra en beställning för en professionell däckning av ett svetsat tak, vilket innebär användning av rulltak. På begäran kan kunderna använda högkvalitativ polymer, bitumen och kombinerade material, som skiljer sig åt i typ av bas och skyddslager.

Om det behövs kan våra anställda demontera det gamla taket, installera ett nytt, stabilt, pålitligt taksystem för installation av taket. Vi utför också arbeten med att lägga tätskikt och värmeisolerande lager, vilket ingår i den totala kostnaden för tjänster för att lägga takmaterial.

Fördelar med att arbeta med oss

Takarbete är vårt företags huvudaktivitet. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar i denna riktning, användning av olika tekniker, efterbehandlingsmaterial. Du kan också beställa professionell teknisk service, garanti, taktjänster efter garanti från oss.

Vårt företag erbjuder ett komplett utbud av tjänster, inklusive demontering, rekonstruktion, översyn av tak och takarbeten av vilken typ som helst. Våra fördelar är också:

  • samarbete med privata kunder och organisationer;
  • hög effektivitet för orderuppfyllelse;
  • låga priser för takläggningsarbeten, oavsett vilken typ av byggnad som serveras;
  • tillhandahålla en officiell kvalitetssäkring;
  • särskilda villkor och priser för stamkunder.

Ring oss för att klargöra priserna för takarbete, rådfråga en specialist och lämna din förfrågan. Du kan också begära ett återuppringning på webbplatsen eller skriva till oss via e-post och ställa frågor av intresse till chefen.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna