Takläggare Sollentuna

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

 

Om du vill installera, reparera eller demontera ett tak på ett privat hus, är byggföretaget ImperialBygg Sollentuna redo att ge dig professionell assistans. I mer än 17 år har våra specialister utfört absolut allt takarbete: från konstruktionen av taksystemet till installationen av ett nyckelfärdigt tak. Erfarenhetsnivån för våra hantverkare i detta område är mycket imponerande: mycket arbete har gjorts för att reparera och byta ut föråldrade tak i lanthus för bostadsändamål och andra byggnader.

Takproffs är väl medvetna om vilka kriterier ett högkvalitativt tak måste uppfylla, vilka byggmaterial som behövs för det och installationen och reparationen av taket utförs i strikt överensstämmelse med SNiP s och GOST. Vi uppfyller alltid den uppgift som kunden ställde upp, och tar order från individer och företag för installation av taket. Vi spårar regelbundet kostnaden för arbete med konkurrerande företag, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder material och arbete till de mest attraktiva priserna i Sollentuna.

Våra referenser

1
2
3

Vi utför en mängd olika aktiviteter relaterade till takläggningsarbeten i valfri volym:

  • taksystemsdesign;
  • installation av takläggning från en komplett repa;
  • reparation av tak, diagnostik av dess defekter;
  • avlägsnande av tak eller förnyelse av det;
  • takreparationer av vilken komplexitet som helst.

Vi kommer snabbt att kunna komma fram till byggarbetsplatsen för att bedöma takets skick!

För att beställa takarbeten för byggföretaget ImperialBygg: från reparation till installation måste du ringa vår chef på 0-812 111 766, som hjälper dig att beräkna kostnaden för arbete och material. Vi har alltid kampanjer för takmaterial och säsongsrabatter för takdesign. Leveransen av takmaterial till Sollentuna är kostnadsfri till byggarbetsplatsen.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna