Takläggare Täby

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Vårt företag utför design och installation av tak av alla komplexiteter i Täby, typ och material. Erfarna specialister hjälper dig att välja typ av tak och material, och professionella installationsteam kommer snabbt och exakt i tid att genomföra hela arbetet: från inköp och leverans av material till installation och rengöring av territoriet.

Våra takläggare har minst 10 års erfarenhet, men samtidigt genomgår de ständigt utbildning från tillverkare av takmaterial för att få den mest uppdaterade informationen om metoder för takanordningar, beläggningar och värmeisolerande material.

Det är mycket viktigt att förstå att taket inte kommer att förlåta även det minsta misstaget i design eller installation. Det finns många problem som ett dåligt monterat tak kommer att medföra: kondens och fukt i isoleringen, blötläggning av väggar intill taket, vatten tränger in i taket, mögel i taket och mycket, mycket mer.

För oss kan du vara säker på att taket kommer att tjäna dig i många år, eftersom vi ger ett takprojekt, en uppskattning och viktigast av allt, vi ger skriftliga garantier för vårt arbete och en tillverkares garanti för de material som används.

Våra referenser

1
2
3
 

Hur mycket är?

Installation av ett taksystem i Täby är ett ganska stort komplex av arbeten, som skiljer sig mycket beroende på typ av tak, typ av beläggning, installation av ett dräneringssystem, tillbehör, takfönster och mycket mer.

Innan vi nämner priset lyssnar vi därför noga på dina krav för det framtida taket och önskemål om dess installation, varefter vår specialist kommer till anläggningen för att göra nödvändiga mätningar. Då gör vi ett utkast till uppskattning av ditt tak och först därefter blir kostnaderna för material och arbete tydliga.

Vi kan med säkerhet säga att när det gäller pris / kvalitet är vi en av de ledande marknaderna i Täby.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna