Takläggare Värmdö

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Takläggning är ett av de viktigaste stegen i att bygga ett hus, eftersom taket är det mest synliga arkitektoniska elementet och ger huset ett färdigt utseende. Professionellt och högkvalitativt takarbete säkerställer komforten och säkerheten att bo i ditt hem.

Under de senaste tio åren har takmonteringstekniken utvecklats snabbt. Dagens Värmdö-tak skiljer sig mycket från vad de brukade vara. Utvecklingen och implementeringen av nya material innebar förändringar i den strukturella delen av taksystem. Om det tidigare var möjligt att helt enkelt täcka taket med skiffer utan att tänka på byggnadens energieffektivitet och dess utseende, har tak idag, med användning av moderna takmaterial, blivit ett komplext strukturellt element. Det låter dig effektivt använda energiresurser och ge ditt hem ett estetiskt utseende.

Våra referenser

1
2
3
 

ImperialBygg har varit verksam inom byggbranschen sedan 2000 och specialiserat sig på takarbeten i Värmdö. Det är värt att notera att vi använder erfarna och professionella takläggare i kategorin IV-V, som ständigt förbättrar sina färdigheter och har professionell kunskap inom takarbetet.

Företagets ingenjörer övervakar ständigt uppkomsten av nya produkter relaterade till tak- och isoleringsmaterial. Allt detta gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer effektiva lösningar för takinstallation. Oavsett om du beställer installation av naturliga plattor, bitumen eller något annat, kan du vara säker på kvaliteten på vårt arbete. Vi har alla tillstånd för takarbeten på höjden. Företaget har professionell utrustning och verktyg för takkonstruktion i Värmdö.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna