Takläggare Vaxholm

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

I slutet av byggnadsarbetet är det nödvändigt att utföra takarbeten i Vaxholm. Kvaliteten på de aktiviteter som utförs kommer att avgöra hur trevligt och bekvämt livet kommer att bli i det framtida hemmet. Därför är det viktigt att följa tekniken och använda högkvalitativa material vid tillverkningen av takarbeten. Vid uppförande av huvudkonstruktionen används det vanligaste schemat med ett spärrsystem, nedre och övre lathing, ångspärr och isoleringsmaterial, vattentätning, metalltak eller annat styvt material. Års erfarenhet av takarbete visar att detta är den enklaste och mest effektiva lösningen. Användningen av en hård beläggning, i motsats till en mjuk, gör att du inte kan vänta på att ett timmerhus ska sätta sig och omedelbart efter installationen, börja takarbetet helt. Konstruktionen av ett mjukt tak innebär också användning av extra plywoodsängkläder och följaktligen extra kostnader för material och arbete.

Våra referenser

1
2
3
 

Installation av takläggning i Vaxholm innebär också ett antal ytterligare arbeten: placering av åsen och dalarna, installation av takfot och snöskydd, så det är viktigt att bygga taket konsekvent, inte saknas och med tanke på de små sakerna som ytterligare kommer att påverka funktionaliteten och takets hållbarhet. Det är nödvändigt att noga överväga konstruktionen av komplexa tak med flera lutningar, höft och höft, under konstruktionen av vilka allvarliga felberäkningar kan göras. Omfattande erfarenhet, kompetens hos arbetare och strikt kontroll av företagsledningen gör att vi kan utföra arbete på högsta nivå.

Vårt företag har erfarenhet av produktion av arbeten för alla typer av taksystem. Och resultaten av arbetet kan ses och utvärderas av vem som helst.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna