Takkonstruktion i Stockholm

Full cykel av takarbeten i alla delar av Stockholm

Takkonstruktionen kompletterar byggprocessen för att spänna fast byggnaden. För att den ska vara stark och hållbar är det nödvändigt att bygga fackverksstrukturen så korrekt som möjligt.


Taksparre fungerar som bas för hela takkonstruktionen, och deras installation är en av de viktigaste uppgifterna i byggandet av ett hus. Ramen för det framtida taket kan tillverkas och installeras oberoende, med beaktande av de tekniska egenskaperna hos tak med olika konfigurationer.

1
2
3

 

Takkonstruktionsförbruk i Stockholm

Det är omöjligt att föreställa sig ett hus utan tak. När allt kommer omkring utför taket funktionen som skydd mot nederbörd, utan att det är omöjligt att hålla sig varm i huset. Därför, när man bygger ett hus måste man ägna särskild uppmärksamhet åt taket. Drömmer du om att värme och komfort alltid regerade i ditt hem? Då måste du bekanta dig med informationen om vad taket ska vara.


Så den moderna takkonstruktionen i ett hus, tillsammans med takbjälkar och takläggning, måste uppfylla vissa krav. 

 

Varför välja oss?

 

Högsta möjliga kvalitet

 

Erfarna medarbetare

 

Garantier

 

Stort miljötänk

 

 


Så först och främst måste den vara vattentät och värmeisolerad. Med sin hjälp bör den normala temperaturen och luftfuktigheten i husets lokaler säkerställas. Dessutom måste taket förhindra att kondens bildas på beläggningens inre ytor och takstrukturen. Taket måste vara kompatibelt med snö- och vindbelastningar. Andra viktiga egenskaper inkluderar motstånd mot atmosfäriska influenser, såsom solstrålning, extrema temperaturer, kemiska och syraattacker. Taket utför också funktionen av ljudisolering, skydd mot korrosion, sönderfall, insekter och mikroorganismer. Den måste motstå mekanisk belastning, vara reparerbar och även ekonomisk att använda.

Observera att innan du fortsätter med takkonstruktionen måste du se till att det inte finns några höjdskillnader nära husets väggar. Om en sådan brist upptäcktes är det nödvändigt att försöka eliminera den. Då måste du välja material för takkonstruktionen. För närvarande är tak tillverkade av keramiska plattor, galvaniserade stålplåtar, asbestcementplattor och mjuka plattor. Materialet för taket måste vara av hög kvalitet.

Om du vill att ditt tak ska vara av bästa kvalitet kan du dra nytta av den professionella hjälpen från ImperialBygg, som kommer att göra jobbet var som helst. Kontakta ett pålitligt företag och deras specialister kommer att utföra takkonstruktionen i Stockholm och andra områden. Det viktigaste är kundens önskan!

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

0-812 111 766

Vi värdesätter vårt rykte

Recensioner på TrustPilot