Omläggning Stockholm

Beställ din takrenovering i tid

För många är takrenovering en oplanerad händelse som åtföljs av komplicerat arbete och höga kostnader. Som regel är det mycket svårt att märka små defekter i taket och över tid, i avsaknad av kvalificerad hjälp, börjar en oåterkallelig process för förstöring av taket. Denna process kan påskyndas inte bara genom att negativt påverka väderförhållandena utan också genom dåligt utförd installation av takläggning.

Typer av takskador

Byggnadens tak är mest utsatt för slitage på grund av direkt exponering för ultraviolett strålning och atmosfärisk nederbörd, situationen förvärras av konstanta temperaturfall. Mot denna bakgrund kan följande skador uppstå i taket:

  • förekomst av haverier, sprickor, rost. Vid första anblicken finns det inget farligt i rost, men med tiden kommer ett hål att bildas i stället som gör att fukt kan passera in i byggnaden;
  • svullnadskaraktäristik för en mjuk beläggning. Det inträffar som ett resultat av att fukt tränger in i det värmeisolerande skiktet;
  • bildning av veck. Anledningen till denna typ av skada är oftast nedbrytningen av fästelementen eller brott mot normerna för installation av taket, vilket först leder till att takmaterialet inte sitter ordentligt;
  • deformation av stora element till följd av brand och andra mekaniska orsaker, samt försämring av taket under påverkan av tiden.

Oavsett vilken typ av skada de tenderar att försämra prestanda för inte bara taket utan byggnaden som helhet. Därför kan reparationen av det manövrerade taket inte skjutas upp, och allt arbete bör anförtros till pålitliga företag vars personal endast inkluderar kvalificerade specialister.

1
2
3

Takreparationstyper

Innan taket repareras är det obligatoriskt att bedöma beläggningens tillstånd och stödkonstruktionen, vilket gör att du kan identifiera problemet och bestämma vilken typ av arbete som ska utföras. Beroende på takets volym och karaktär finns det tre typer av takreparationer:

  1. Reparation av taket. Det utförs med mindre skador på taket, vilket gör att strukturen är svår att använda. Takrenoveringsarbeten utförs på kort tid och oavsett väderförhållanden.
  2. Underhåll av taket. Krävs om det finns skador upp till 40% av den totala täckningen. Som regel utförs reparationer under den varma årstiden, eftersom det innebär att en del av takmaterialet tas bort. Men med en liten mängd deformation rekommenderas att reparera den vid upptäckt av defekter.
  3. Renovering av taket. Det är demontering av ett stort takområde följt av fixering av nytt material. Till skillnad från tidigare typer utförs större reparationer på våren eller sommaren för att utesluta möjligheten att översvämma lokalerna.

Oavsett typ bör reparation med byte av tak utföras med hänsyn till materialets tekniska egenskaper, klimatförhållanden och många andra faktorer som påverkar kvaliteten på arbetet.

 

Varför välja oss?

 

Högsta möjliga kvalitet

 

Erfarna medarbetare

 

Garantier

 

Stort miljötänk

 

 

Vårt erbjudande

En av riktningarna för ImperialBygg är tjänsterna för reparation av taket på en byggnad i Stockholm, som inkluderar olika typer av arbete, som börjar med att eliminera mindre defekter och slutar med en fullständig ersättning av beläggningen. Kvalificerade anställda i företaget med många års erfarenhet kommer kompetent och snabbt att klara av alla uppgifter. Våra specialister kan garanterat fungera bra med alla typer av takmaterial: takpapp, tegel, plåt, shingel mm.

Du kan läsa mer om priserna för reparation av det gamla taket och om våra andra tjänster genom att kontakta oss via telefonnummer.

När arbete utförs använder ImperialBygg endast material av hög kvalitet från beprövade varumärken.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

0-812 111 766

Vi värdesätter vårt rykte

Recensioner på TrustPilot