Snörasskydd i Stockholm

Snöhållare: installation och funktioner

I områden där det är mycket snö på vintern finns det ett ständigt problem i form av en snöskred från husens tak. Detta kan inte bara orsaka materiell skada utan också verkligen skada människors hälsa. För att eliminera detta problem installerar många snöskydd på taket. Designen är utformad för att hålla ett betydande lager snö på takytan. Snö kommer endast att kunna lämna området när det tiner och smälter gradvis längs avloppet. Den specifika typen av snöskydd bör väljas baserat på flera punkter: takmaterialet, lutningen på lutningen och den genomsnittliga mängden snö i regionen.

1
2
3


Hur man installerar snöskydd på taket korrekt

Det är optimalt om takskyddet installeras tillsammans med takmaterialet. Det händer ofta att det är bättre att montera snökuddar bara över viktiga föremål: stigar, parkeringsplatser, balkonger, takfönster. Platser för installation bör väljas på ett sådant sätt att höjden av lavinhänsyn tas med i beräkningen, nämligen: från ett tak med en lutning på 35 grader kommer snöfallzonen att vara 0,4 - 1,5 m från takets direkta överhäng .


När det gäller avståndet mellan snöhållaren och takfoten, bör den variera från 50 till 80 cm. I inget fall ska du montera den på takfoten, såvida inte takfoten består av takbjälkar.

Snöhållaren, som kommer att installeras på takfoten eller till och med nära den, kommer oundvikligen att kollapsa tillsammans med takfoten och snömassan. Överhänget klarar helt enkelt inte av betydande tryck på ytan.

Till vilket pris kan du köpa ett snöskydd

Kostnaden för ett snöskydd beror på typ, tillverkningsmaterial, tillverkare och specifika mått.
Om du läser recensioner som publiceras i nätverket kan du förstå att priset på en sådan struktur vanligtvis är en liten del av den totala uppskattningen för att förbättra taket och säkerställa säkerheten. Samtidigt kostar snöhållare lite billigare än rörformiga, men de senare kan säkert hänföras till ett fullfjädrat säkerhetssystem under vintersäsongen.
För att köpa ett snöskydd till bästa pris bör du först utvärdera leverantörsföretagens förslag med hänsyn till takets yta.

 

Varför välja oss?

 

Högsta möjliga kvalitet

 

Erfarna medarbetare

 

Garantier

 

Stort miljötänk

 

 

Funktioner för att installera snöskydd på taket

För installation av strukturer behöver du:

 • Elektriskt sticksåg eller bågfil för metall
 • Borr för metall (6 mm diameter)
 • Högkvalitativ skruvmejsel
 • Roulette, markör och sladd
 • Skiftnycklar för 8-13 mm.

Var noga med att iaktta säkerhetsföreskrifterna vid installationen och tänk på försäkringsmedlen. Innan installationen är det nödvändigt att tillämpa exakta markeringar enligt ett tidigare utvecklat projekt.

1. Typer av taksnöhållare

 • Rörformade snöfångare
 •  snöfångare
 • Hållare för hörn eller lameller
 •  snöfångare
 • Trästock som snöfångare

2. Installera snöskydd på taket

 • Snöhållare för metalltak
 • Snöhållare för tak av takpappp
 • Snöhållare för stående sömtak
 • Snöskydd för mjuka taktyper

Kom ihåg att snömassan kan bryta igenom snöskyddet på grund av felaktig fogning och fixering av rör eller galler med stöd. Allt arbete måste utföras exakt och smidigt enligt beprövad teknik av erfarna specialister. Våra experter kommer att göra allt som krävs för att installera snöskydd på taket på ditt hus. Vi arbetar i alla stadsdelar i Stockholm. Allt du behöver är ett uttag, resten av arbetet med inköp, leverans, installation av nödvändiga element på taket på ditt hus gör vi själva.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

0-812 111 766

Vi värdesätter vårt rykte

Recensioner på TrustPilot