Taktvätt i Stockholm

Vi arbetar i alla stadsdelar i Stockholm

1
2
3

Att göra en taktvätt förbättrar utseendet och förhöjer värdet på fastigheten samt minskar framtida underhållskostnader. Luftföroreningar tillsammans med bl.a. alger och mossa på taket gör att taket slits mycket fortare. Smutsiga tegel- och betongpannor behåller fukten längre än rena pannor och risken för frostsprängning på vintertid ökar markant.

En förebyggande antimossbehandling efter taktvätt är även högt rekommenderat, då detta leder till att taket håller längre och förblir rent och fint, utan någon skadlig mossa.

Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets regler för arbeten på höga höjder. Vi använder alltid sele med säkerhetslina. Innan vi startar arbetet gör vi en genomgång för varje objekt. Ibland krävs det att man använder skylift eller ställning.

Att regelbundet utföra taktvätt och andra former av takunderhåll resulterar i att taket håller längre och det förbättrar dess utseende signifikant, vilket i sin tur ökar värdet på hela fastigheten om man exemepelvis planerar att sälja den. Man behöver även i framtiden inte lika ofta utföra underhållande takarbeten - så det lönar sig att utföra taktvätt.

Som med alla typer av arbeten, så är det alltid bäst att vända sig till dem som har stor erfarenhet och har koll på vad de gör.

Varför välja oss?

 

Högsta möjliga kvalitet

 

Erfarna medarbetare

 

Garantier

 

Stort miljötänk

 

Hur ofta behöver ett tak att tvättas?

Det finns inte ett korrekt svar på denna frågan, utan det är många faktorer som spelar roll. Vi rekommenderar alltid att kolla taket 1-2 gånger per år för att hinna åtgärda eventuella fel snabbt.

Är ditt tak nyligen målat och skyddat räcker det med en okulärbesiktning och algbehandling för att behålla det fina ytskiktet.

Är ditt tak i behov av taktvätt? Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna