Takläggare Danderyd

Vi utför alla typer av takarbeten

Takomläggning

Takrenovering

Takbyten

Skall du lägga nytt, renovera eller byta tak? Imperial Bygg är din högkvalitativa takläggare som gör helrenoveringar och takomläggningar i hela Stockholmsområdet. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, t.ex. tegel, betong, plåt och papptak.

Vi arbetar med alla takmaterial

ImperialBygg

Papptak

ImperialBygg

Tegeltak

ImperialBygg

Plåttak

ImperialBygg

Shingeltak

Takarbeten inkluderar en uppsättning åtgärder som syftar till att ordna ett nytt eller återställa ett befintligt tak. Ju "äldre" taket, desto mer ansträngning och material måste spenderas på att reparera det. I ett specifikt fall fattas därför beslutet om vilka typer av arbete som krävs med hänsyn till den aktuella situationen.

Ägare av privata hus, garage eller bad rekommenderas att kontrollera takets skick årligen. Detta görs bäst på våren. Först, under vårregnen, dyker alla "svaga" fläckar upp. För det andra kommer det att finnas en tid och ett lämpligt väder för att eliminera defekter. Det är svårare för boende i lägenheter, men de bör också omedelbart rapportera problem med taket till bostadsorganisationer.

Endast professionella takläggare kommer att bedöma takets skick korrekt och föreslå åtgärder för att restaurera det. För installation av tak i bad, garage, hus i Danderyd, skiffer, metallplattor, ondulin, bituminösa plattor, takmaterial och andra material används. Deras val beror på kraven på byggnadens utseende, regionens klimatiska egenskaper och ägarens ekonomiska kapacitet.

Våra referenser

1
2
3
 

När ska du kontakta en takläggare?

Varje kränkning av takets integritet i Danderyd manifesteras av en läcka. Även mindre läckor kan inte ignoreras, läckage ökar med tiden. Takläggningstjänster inkluderar:

  • preliminär inspektion av taket;
  • upprätta en uppskattning som anger typ av arbete, material, deras kvantitet;
  • komma överens om tidpunkten och kostnaden för arbetet, inköp och leverans av material;
  • reparationer.

När takarbetet är klart överlämnas objektet till kunden. Specialister kommer att utföra delvisa eller större reparationer av taket, sätta upp ett nytt tak. Användningen av modern teknik och material gör att du kan göra allt snabbt, effektivt och hållbart.

 

 

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna