Takisolering i Stockholm

Takisolering (ångspärr) i Stockholm

Huvudeffekten av atmosfärisk nederbörd bärs av själva taket, som kan vara tillverkat av olika takmaterial. Tyvärr har de flesta takmaterialen inte tillräcklig täthet för att helt utesluta fuktinträngning i byggnaden. Därför ordnas vattentätning för att förlänga takets livslängd och täta taket.

Vattentätningsmaterial inkluderar:
• Polyeten- och polypropenfilmer.
• Diffusionsmembran.

1
2
3

 
Vattentätning används som ytterligare skydd mot läckage av takbeläggningen när regnvatten rinner in i olika takluckor (defekter, ventilationskanaler, fogar). Vattentätning läggs direkt under takmaterialet så att fukt inte rinner genom taket in i byggnaden.

Den andra typen av vattentätning används för att inte bara utesluta takets läckage utan också avdunstning av fukt som bildas som ett resultat av konvektionsprocesser på grund av skillnaden i inre och yttre lufttemperaturer. Diffusionsmembran är skapade på basis av fiberduk och ger utmärkt skydd mot atmosfärisk nederbörd och tillåter att vattenånga passerar igenom, vilket förhindrar att kondens bildas. Avdunstning av ångor genom membranen beror på deras struktur av två eller tre lager, vilket gör det möjligt att överge installationen av ett ventilationsutrymme i taket när man lägger mineralullbaserad isolering.

Atmosfäriska faktorer och hög luftfuktighet är de främsta orsakerna till förstörelse och slitage på taket, skador och förstörelse av mantelstrukturerna. För att skydda strukturen och förlänga takets livslängd är det nödvändigt att utföra vattentätningsarbete i rätt tid.

 

Varför välja oss?

 

Högsta möjliga kvalitet

 

Erfarna medarbetare

 

Garantier

 

Stort miljötänk

 

 

Hur mycket kostar vattentätning (ångspärr) av ett tak i Stockholm?

Företaget "ImperialBygg" har utfört professionellt takarbete i många år, vilket inkluderar installation av ett vattentätningsskikt. Vi använder erfarna takläggare som ständigt förbättrar och utvecklar sina kunskaper och färdigheter. Vi håller jämna steg med tiden och använder de senaste materialen och avancerad teknik för att vattentäta alla typer av tak.

Beräkna takets kostnad

med hjälp av en online-kalkylator

Beräkna

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

0-812 111 766

Vi värdesätter vårt rykte

Recensioner på TrustPilot